Service aparatura electronica

Service aparatura electronica

Aparatura Industriala | Aparatura Medicala | Sisteme audio Logitech | Camere Web Logitech | Laptop | Navigatii Auto | Videoproiectoare | Tv LED

                Aparatura electronica devine pe zi ce trece din ce in ce mai complexa si avansata pentru a satisface nevoile omului modern. Tuturor ne plac echipamentele inteligente care zi de zi ne fac viata mai usoara, mai interesanta! Din pacate se mai intampla ca acestea sa se defecteze.

Echipa noastra de tehnicieni are multi ani de experienta relevanta practica in rezolvarea problemelor si constatarea defectelor, astfel incat puteti fi siguri ca, daca aveti probleme, personalul nostru experimentat poate efectua in mod competent orice reparatie a produsului dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil si la costuri corecte cu 6 luni garantie pentru defectele remediate !

La noi reparațiile nu se fac de mântuială. Întotdeauna vom folosi componente noi, originale. Numai așa garantăm funcționarea corectă și în parametri normali a aparatului dvs, pentru a vă bucura de el ca în prima zi în care l-ați utilizat !

              Noi actionam pentru a readuce in stare perfecta de functionare aproape orice aparat electronic si nu numai atat ! Investigam modul in care a aparut defectul si daca exista probleme de proiectare, facem tot posibilul pentru a le elimina astfel incat acel echipament sa nu mai cedeze.

Oferim service profesional la cele mai inalte standarde de calitate.

Service Aparatura Industriala

Aparatura industriala este o divizie superioara echipamentelor destinate folosirii casnice. Acestea sunt (sau ar trebui sa fie) proiectate pentru a functiona in regim continuu. Prin urmare, proiectarea acestor aparate este mult mai atenta, componentele sunt mai scumpe dar si mai precise. De aceea, repararea unui echipament industrial trebuie facuta de personal calificat, cu componente de foarte buna calitate.

Service LOGITECH (webcam, sisteme audio – z906, z5500)

Suntem printre putinele service-uri care pot afirma fara sa exagereze, ca avem experienta vasta cand vine vorba de sistemele audio z5500, z906, si camerele web (BCC950, cc3000, etc)

Service Echipamente AUTOMOTIVE (Ford, Blaupunkt, Visteon, etc)

Aparatura automotive este de asemenea diferita fata de cea de uz casnic. Ea trebuie sa functioneze la temperaturi extreme, vibratii, fara ca performantele si caracteristicile sa sufere. Masinile au devenit din ce in ce mai complexe si este normal sa fie asa. Altfel performantele, siguranta si eficienta nu ar fi fost posibile. De obicei problemele neremediate la timp duc la complicatii. Noi avem experienta si aparatura necesara pentru a demonta, monta, etansa impotriva apei, placile electronice din calculatoarele de motor, bord, unitati multimedia, etc.

Service Aparatura medicala

Aparatura medicala reprezinta si ea un domeniu delicat. Necesita materiale de calitate, fara materiale toxice, in anumite cazuri viata pacientului poate depinde de o componenta electronica. Reparatiile cu componente netestate sau de calitate slaba ar putea duce la probleme grave. Experienta si seriozitatea tehnicianului care executa lucrarile de mentenanta si service sunt foarte importante!

Service Televizoare LED

Televizoarele da, s-au „desteptat” si ele! Sunt eficiente energetic, dar si performante, oferind imagini vibrante, entertainment, experiente 3D despre care acum 10 ani nu putea fi vorba. Cateva defecte tipice sunt defectarea iluminarii ecranului, coruperea firmware-ului placii de baza, uneori virusarea sistemelor de operare. Avem solutii pentru majoritatea problemelor!

Service Laptop

Tendinta laptopurilor este de a fi inlocuite cu telefoane smart sau tablete. Tehnologiile avanseaza pe zi ce trece, se proiecteaza procesoare cu tranzistori la nivel atomic. Toate acestea au dus la scaderea preturilor si din pacate si a fiabilitatii acestora. In multe situatii nici cei mai buni specialisti electronisti nu mai pot face nimic pentru a repara o placa de baza de laptop. Cu toate acestea ne putem mandri cu faptul ca 90% din placile de baza cu defecte provocate de lichide varsate accidental pe laptop, au putut fi remediate la noi ! La fel si cu problemele surselor de alimentare de pe placa de baza sau a firmware-urilor BIOS, EC, EFI, etc.

Service PC Desktop

Calculatorul desktop ramane preferatul meu atunci cand este vorba de navigat pe internet, jocuri, lucru profesional in orice domeniu. PC-urile revin in forta si au performante extraordinare. Depanarea unui pc este mai putin costisitoare decat a unui laptop, datorita componentelor usor de inlocuit. Noi putem repara si placi de baza de desktop, placi video, surse in comutatie. Exista si cazuri in care reparatia nu este sigura datorita procesului de imbatranire a tuturor componentelor! Atunci cand depistam astfel de situatii, instiintam clientul si asteptam decizia lui: fie inlocuim toate componentele devalorizate pentru o reparatie sigura, fie renuntam, daca echipamentul va fi inlocuit.

 Recuperari date unitati HDD, SSD, Stick-uri memorie USB, Carduri de memorie MicroSd, etc

Unitatile de memorie non-volatile sunt echipamente foarte sensibile cu componente mecanice in cazul hard disk-urilor executate la tolerante foarte mici, pentru a asigura performante si capacitati mari. Uneori se intampla ca acestea sa cedeze, fie din cauza unui soc mecanic, sau descarcare electrostatica in cazul memoriilor electronice, sau pur si simplu defectarea controllerului de memorie. Avem experienta, tehnica si echipament pentru a recupera datele pierdute.

Atentie ! Sansele de recuperare a datelor scad drastic in cazul in care unitatea a suferit interventii facute de personal necalificat, cu improvizatii de pe youtube sau pe forumuri!

Service Videoproiectoare

Oferim service si pentru unitati de proiectie video. Folosite acasa sau la terase, baruri, pub-uri,  acestea necesita operatii de intretinere. Iar cele care ajung sa se strice, va asiguram ca vom face tot posibilul pentru a le readuce in parametri.

Service Aparatura Video profesionala

Camerele foto, video, profesionale necesita si ele operatii de intretinere, curatare. In general o problema va genera alta problema intotdeauna. Nu exista aparate care se repara singure! Deci atunci cand aparatul da semne ca ceva nu este in regula ar trebui adus la o verificare. De multe ori o revizie facuta de un profesionist poate salva echipamentul!

Service Alimentatoare laptop, surse comutatie, etc.

Alimentatoarele si sursele in comutatie exista in 99% din aparatura electronica. Sunt acele convertoare de energie care furnizeaza fiecarei componente tensiunea si curentul necesar pentru a functiona. Unele componente imbatranesc si isi schimba caracteristicile; acest lucru duce la functionarea defectuoasa si in final distrugerea intregului circuit oscilator de alimentare sau a echipamentului alimentat. Aparatele care dau semne de functionare defectuoasa ar trebui aduse cat mai curand la service pentru o verificare si inlocuire a componentelor devalorizate.

Service Laptop

Orice marca si model de laptop. Componente noi pentru toate tipurile si marcile de laptop. 

Prima si cea mai importanta etapa in procesul de reparare a unui laptop (notebook/netbook) este diagnosticarea. Procesul de diagnosticare variaza in functie de defectul aparut, in cea mai mare parte a cazurilor, simptomele sunt asemanatoare sau chiar aceleasi pentru mai multe defecte. Echipa noastra de tehnicieni face tot posibilul pentru a oferi un timp de diagnosticare cit mai scurt. In momentul in care se stabileste diagnosticul veti fi informat telefonic sau prin e-mail de natura defectului, modul de reparatie, durata reparatiei, precum si costul acesteia.

Efectuam service de calitate pentru orice model de laptop si reparatii avansate la nivel de componenta. Oferim o gama larga de produse originale, noi, cu garantie, care sa satisfaca toate solicitarile clientilor.

Inlocuim cipuri North Bridge, South Bridge si cipuri video GPU cu echipament profesional de inalta precizie prin controlul temperaturilor de lipire atat a placii cat si a chip-ului BGA cu o rata de success de 99%.

Echipa noastra de tehnicieni asigura reparatii la nivel de componenta pentru orice model de laptop sau netbook. Oferim servicii de reballing (tehnologie BGA) inlocuirea bilelor dispuse pe suprafata posterioara a chip-urilor, asigurand atat contactul electric cat si fixare chip-ului pe circuitul imprimat a placii de baza, placa video, etc. 

Service Aparatura Industriala
Service LOGITECH (webcam, sisteme audio – z906, z5500)

Service Echipamente AUTOMOTIVE (Ford, Blaupunkt, Visteon, etc)
Service Aparatura medicala
Service Televizoare LED
Service Laptop
Service PC Desktop

 Recuperari date unitati HDD, SSD, Stick-uri memorie USB, Carduri de memorie MicroSd, etc
Service Videoproiectoare
Service Aparatura Video profesionala
Service Alimentatoare laptop, surse comutatie, etc.