Servicii recuperari de date

Servicii recuperari de date
Recuperari date unitati HDD, SSD, Stick-uri memorie USB, Carduri de memorie MicroSd, etc

Unitatile de memorie non-volatile sunt echipamente foarte sensibile cu componente mecanice in cazul hard disk-urilor, executate la tolerante foarte mici, pentru a asigura performante si capacitati mari. Uneori se intampla ca acestea sa cedeze, fie din cauza unui soc mecanic, sau descarcare electrostatica foarte puternica in cazul memoriilor electronice, sau pur si simplu defectarea controllerului de memorie. Avem experienta, tehnica si echipament pentru a recupera datele pierdute.

Atentie ! Sansele de recuperare a datelor scad drastic in cazul in care unitatea a suferit interventii facute de personal necalificat, cu improvizatii de pe youtube sau pe forumuri!

Defecte tipice hard disk-uri si preturi de pornire:
1. Conector deteriorat (mai ales la unitatile de stocare USB externe). Acest defect apare datorita manevrarii necorespunzatoare a mufei usb.
Pretul variaza intre 50 -100 lei, cu exceptia cazului in care a aparut si defect mecanic la capete)

2. Formatare discului, stergerea sau coruperea fisierelor, partitiilor.
Pretul variaza intre 100-300 lei.
Sansele scad daca s-au rescris date dupa eveniment.
Pentru situatiile de mai sus, de cele mai multe ori hard disk-ul poate fi utilizat dupa interventia de reparatie.

ATENTIE:
Hard disk-urile sunt echipamente foarte sensibile cu componente mecanice executate la tolerante foarte mici, pentru a asigura performante si capacitati mari. Astfel sansele de recuperare a datelor scad drastic in cazul in care unitatea a suferit interventii facute de personal necalificat, cu unelte si aparatura rudimentara!

Pentru urmatoarele defecte descrise, unitatile de stocare nu vor putea fi folosite ulterior salvarii datelor! Se adreseaza numai celor care vor recuperarea datelor !

1. Hard disk-ul nu mai porneste, nu scoate nici un sunet. De cele mai multe ori acest defect apare in urma unui contact intermitent (socuri de tensiune) sau a unei supra-tensiuni.
Pretul variaza intre 300-700 lei. Posibil controller motor defect, firmware corupt, procesoare defecte sau explodate pe placa electronica.

2. Hard disk-ul porneste dar scoate sunete anormale, repetitive („clampane”) sau citirea datelor se face foarte greu si cu erori.
Acest defect este cel mai grav si de obicei apare dupa ce unitatea a fost expusa socurilor mecanice severe (scapat, lovit, etc).

Pretul porneste de la 700 lei, sansele de reusita sunt de 90% mai ales daca dupa defectarea unitatii nu s-a intervenit de personal necalificat.
In astfel de cazuri orice pornire a hard disk-ului poate deteriora suprafata magnetica a discului deci sansele de recuperare a datelor scad in functie de durata de functionare de dupa accident.
Este nevoie de aducerea unui alt mediu de stocare pentru copierea datelor recuperate.

Pentru siguranta, datele recuperate de firma noastra nu vor fi  disponibile in nicio retea locala sau internet!

Cerere cotatie pret

  • 6 + 27 =