Diagnosticare aparatura

Diagnosticare aparatura

Diagnosticare   GRATUITA* daca se repara echipamentul in centrul nostru de service .

Prima si cea mai importanta etapa in procesul de reparare a unui echipament electronic este diagnosticarea.

Aceasta presupune demontarea, identificarea cu exactitate a defectului si a componentelor defecte, si mai ales cauzele care au dus la situatia respectiva.

Procesul de diagnosticare variaza in functie de defectul aparut si poate dura intre o ora si si cateva zile.

Echipa noastra de electronisti face tot posibilul pentru a oferi un timp de diagnosticare de 24-48 h.

In momentul in care se stabileste diagnosticul veti fi informat telefonic sau prin e-mail de natura defectului, modul de reparatie, durata reparatiei, precum si costul acesteia.

Reparatia se face numai dupa ce se realizeaza – diagnosticarea si dupa ce primim acordul clientului. Cu toate acestea, exista si situatii in care dupa inlocuirea componentelor depistate defecte, sa iasa la iveala si alte componente defecte.

Diagnosticarea primara se face de fata cu clientul si presupune oferirea unui cost estimativ bazat pe simptomele echipamentului (in cazul in care simptomele sunt des intalnite).

Diagnosticarea completa se realizeaza de catre o echipa de electronisti certificati si cu experienta in depanari electronice si proiectare. Toate operatiunile de diagnosticare se fac cu echipament specializat, de calitate, care respecta normele RoHS si care ofera un grad de diagnosticare precis.

*Diagnosticarea este GRATUITA daca aparatul se repara in service-ul nostru.

*Daca aparatul se poate repara dar SE REFUZA reparatia, diagnosticarea costa minim 30 lei (TVA inclus).